Δολοφονία Τοπαλούδη: «Κάτω τα μάτια σας», είπαν οι μητέρες της Γαρυφαλλιάς & της Ερατούς στους δολοφόνους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Κάτω τα μάτια σας», είπαν οι μητέρες της Γαρυφαλλιάς & της Ερατούς στους δολοφόνους

SHARE THIS

«Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους;»

Για ακόμη μία φορά βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας Τοπαλούδη, στο δικαστήριο,  οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, που υπήρξαν θύματα επίσης γυναικοκτόνων.

Στο εδώλιο ήταν παρόντες σήμερα και οι δύο, καταδικασμένοι σε πρώτο βαθμό ισόβια και 15ετη κάθειρξη ο καθένας, κατηγορούμενοι. Κατά τη μεταφορά των δύο κατηγορουμένων στο δικαστήριο, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς τους είπαν να έχουν «κάτω τα μάτια τους».

Οι μαυροφορεμένες γυναίκες φώναξαν στους δύο κατηγορούμενους «ντροπή σας» που «αντί να σκύβουν το κεφάλι, γελάνε χωρίς ίχνος μετάνοιας».

«Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; [προς τους αστυνομικούς]. Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο», είπε η μητέρα της Ερατούς.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη διακόπηκε και πάλι, για 4η φορά από την έναρξη της.

Η νέα διακοπή προκάλεσε τη δικαιολογημένη οργή της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

«Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δε νοιάζεται για μας. Τι να πω», είπε η γυναίκα ενώ ο σύζυγος της Γιάννης Τοπαλούδης ζήτησε από την πρόεδρο να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

«Γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε τον δέοντα σεβασμό, κυρία πρόεδρε», κατήγγειλε ο πατέρας της Ελένης.

Exit mobile version