Δολοφονία Τοπαλούδη: Κι άλλη διακοπή της δίκης – Οργή της μάνας για το «ταξιδάκι Διδυμότειχο-Αθήνα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Κι άλλη διακοπή της δίκης – Οργή της μάνας για το «ταξιδάκι Διδυμότειχο-Αθήνα»

SHARE THIS

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη που εξοντώνονται όχι μόνο ψυχικά αλλά και οικονομικά από τις αλλεπάλληλες διακοπές της δίκης για τη δολοφονία του παιδιού τους.  

Για τέταρτη φορά διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Η δίκη διεκόπη για τις 6 Απριλίου 2022 καθώς ένα μέλος της σύνθεσης νοσεί με κορωνοιό.

Η νέα διακοπή, όπως είναι λογικό προκάλεσε την αντίδραση των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη οι οποίοι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το dikastiko.gr, αντέδρασαν:

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.

Πατέρας Ελένης: Κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος: Το έχουμε κοιτάξει.

Πατέρας Ελένης: Γονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό κυρία πρόεδρε.

Το παρών σήμερα στη δίκη έδωσαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών γυναικοκτονιών που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονείς της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια το 2018, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

Exit mobile version