Εφετείο: Αγκαλιές και δάκρυα συγκίνησης για την δικαίωση της 12χρονης
EUROKINISSI ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφετείο: Αγκαλιές και δάκρυα συγκίνησης για την δικαίωση της 12χρονης

SHARE THIS

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Εφετείο για να διατρανώσει την αλληλεγγύη του στο 12χρονο θύμα και να διεκδικήσει δικαιοσύνη.

Δάκρυα συγκίνησης κι ανακούφισης και αγκαλιές μεταξύ των συγκεντρωμένων επικρατούν αυτήν την ώρα έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε η απόφαση για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης κι εκμετάλλευσης σε βάρος 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ο 55χρονος βασικός κατηγορούμενος κρίθηκε επίσης ένοχος για μαστροπεία, για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών, για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων) και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Αντίθετα, κρίθηκε αθώος αθώος για εμπορία ανήλικου.

Η μητέρα του παιδιού κρίθηκε από το δικαστήριο αθώα για μαστροπεία και για πορνογραφία ανηλίκου, ενώ κρίθηκε ένοχη μόνο για πλημμεληματική εκβίαση.

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας η μητέρα του παιδιού ξέσπασε σε κλάματα.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Εφετείο για να διατρανώσει την αλληλεγγύη του στο 12χρονο θύμα και να διεκδικήσει δικαιοσύνη, αφού η εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του Η. Μίχου από το κακούργημα του βιασμού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Exit mobile version