Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χωρίς αστυνόμευση η περιοχή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Χωρίς αστυνόμευση η περιοχή

SHARE THIS

Η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει επιλέξει εδώ και μήνες ότι οι πλατείες που συχνάζει η νεολαία και... τηλεπαρουσιαστές - μάνατζερς είναι που χρήζουν προστασίας. Την ίδια ώρα η βαριά εγκληματικότητα μαστίζει τη χώρα  

Η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει επιλέξει εδώ και μήνες ότι οι πλατείες που συχνάζει η νεολαία αλλά και… τηλεπαρουσιαστές – μάνατζερς είναι που χρήζουν προστασίας. Την ίδια ώρα η βαριά εγκληματικότητα μαστίζει τη χώρα: Τι τελευταίες μόνο ημέρες είχαμε μία μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Ζάκυνθο αλλά και τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Την έλλειψη αστυνόμευσης στα Γλυκά Νερά έφερε στην επιφάνεια το στυγερό έγκλημα με θύμα μία 20χρονη γυναίκα.  Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν ανήσυχοι, μουδιασμένοι και προβληματισμένοιμετά το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως σημειώνουν λόγω της ελλιπούς αστυνόμευσης η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί κατακόρυφα με τις ληστείες να μην αποτελούν σπάνιο φαινόμενο.

«Δεν χρειάζεται μόνο συναγερμός και να είσαι κλεισμένος στο σπίτι. Χρειάζεται άμεση παρέμβαση της Πολιτείας» είπε χαρακτηριστικά στο Open ο κάτοικος της περιοχής Γιάννης Καμπούρης.

«Έχουν μειωθεί τα περιπολικά στο αστυνομικό τμήμα της Παιανίας, άρα πώς είναι δυνατόν να περιπολεί η αστυνομία σε όλη αυτή την περιοχή;» διερωτήθηκε ο ίδιος ζητώντας μεταφορά προσωπικού και μέσων για πιο ισχυρή παρουσία της αστυνομίας προς αποτροπή των εγκληματιών.

«Όταν παραβιάζεται το οικογενειακό σου άσυλο τι πρέπει να κάνεις; Δεν θα αντιδράσεις;» συμπλήρωσε ακόμη ο κ.Καμπούρης.

Τα λεγόμενα των κατοίκων για έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής παραδέχθηκε μάλιστα και ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Μιλώντας και εκείνος στο Open παραδέχτηκε πώς τα τμήματα είναι υποστελεχομένα και σημείωσε πώς ανά βάρδια στη βορειοανατολική Αττική μπορούν να βγουν μέχρι τρία περιπολικά.

Exit mobile version