Εικόνες ντροπής στο Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες ντροπής στο Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα κορονοϊού

SHARE THIS

«Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου»

Την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει ταφόπλακα στον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ με το νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη, οι εικόνες από την πλημμυρισμένη πτέρυγα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, αποδεικνύουν την υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας στην χώρα μας ως αποτέλεσμα των διαχρονικών κυβερνητικών πολιτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι διάδρομοι στην πτέρυγα κορονοϊού στο Κρατικό Νίκαιας γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μεταφερθούν οι ασθενείς από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει υδραυλικός στο νοσοκομείο.

«Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου.

Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο» δήλωσε η παθολόγος, Μαίρη Ακρογιάννη.

Exit mobile version