Κανείς δεν παίζει με την Υγεία του λαού – Να γίνει #σεισμός αύριο έξω από τη Βουλή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανείς δεν παίζει με την Υγεία του λαού – Να γίνει #σεισμός αύριο έξω από τη Βουλή

SHARE THIS

Εκβιάζουν τους ασθενείς να πληρώσουν από το κατακρεουργημένο εισόδημά τους για την υγεία τους, αλλιώς θα καταδικάζονται σε πολύμηνες αναμονές.

Η Κυβέρνηση εμπορευματοποιεί την Υγεία του λαού. Επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ταξική μεροληψία της σε βάρος των φτωχών ασθενών, με το νομοσχέδιο για την δευτεροβάθμια Περίθαλψη κάνει πράξη την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Αφού υποβάθμισαν την Δημόσια Υγεία εν μέσω πανδημίας, τώρα διαλύουν ό,τι έχει απομείνει από το δικαίωμα των ασθενών στη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, εξαναγκάζοντας τους ασθενείς να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Εκβιάζουν τους ασθενείς να πληρώσουν από το κατακρεουργημένο εισόδημά τους για την υγεία τους, αλλιώς θα καταδικάζονται σε πολύμηνες, πολύχρονες αναμονές για μία εξέταση, ένα χειρουργείο με κίνδυνο ζωής.

Θέλουν να καταργήσουν την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών ΕΣΥ, καθιερώνουν γιατρούς μερικής απασχόλησης, δίνουν τη δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου σε γιατρούς ΕΣΥ, παγιώνουν τα τεράστια κενά και τις ατέλειωτες λίστες αναμονής!

Αύριο, Πέμπτη 1/12, μέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής η ΟΕΝΓΕ έχει κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία. Όλοι στη συγκέντρωση στη 1:00 μ.μ στη Βουλή για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του λαού στην δημόσια και δωρεάν Υγεία.

Exit mobile version