Εισβολέας: Όσο πιο χαζός είσαι σε αυτή τη χώρα, οι πιθανότητες να γίνεις Πρωθυπουργός είναι τεράστιες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολέας: Όσο πιο χαζός είσαι σε αυτή τη χώρα, οι πιθανότητες να γίνεις Πρωθυπουργός είναι τεράστιες

SHARE THIS

Ήρθε η σειρά του Εισβολέα τώρα να απαντήσει στον υιό Μητσοτάκη και η απάντησή του είναι καυστική!

Μετά τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Μάριο Αθανασίου κι άλλους καλλιτέχνες θέλησε να απαντήσει στον γιο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ο Εισβολέας για την προσβλητική του ανάρτηση για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην μεγάλη συναυλία ειρήνης, που θα λάβει χώρα στα Προπύλαια Τρίτη 29 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο υιός Μητσοτάκης πέραν του ότι ειρωνεύεται και προσπαθεί να μειώσει την αξία της συναυλίας αλληλεγγύης, αναφέρεται και υποτιμητικά στους καλλιτέχνες, αναφέροντσς χαρακτηριστά τρεις από αυτούς.

Ένας ένας βέβαια, απαντούν στον γιο Μητσοτάκη αποστομωτικά και συνεχίζουν να στηρίζουν το εγχείρημα της αντιπολεμικής αυτής συναυλίας, αφήνοντας αιχμές για την κυβέρνηση και τη στάση της απέναντι στον πόλεμο, αλλά σαφείς αιχμές με σκωπτική διάθεση αφήνουν και για την οικογένεια Μητσοτάκη.

Ήρθε η σειρά του Εισβολέα τώρα να απαντήσει στον υιό και η απάντηση είναι καυστική!

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Κωτσάκη θα έπρεπε να στείλω όπλα που θα σκοτώσουν παιδιά για να είμαι στα μάτια σου δημοκράτης και μορφωμένος, γιατί το να διαδηλώνω κατά του πολέμου, ειδικά με το ψευδώνυμο εισβολέας, με κάνει φασίστα, αμόρφωτο και πλυντήριο για τον Πούτιν!
Όσο πιο χαζός είσαι τελικά σε αυτήν την χώρα οι πιθανότητες να γίνεις Πρωθυπουργός είναι τεράστιες !

Exit mobile version