Εκατοντάδες πυρόπληκτα σκυλάκια της Αττικής ψάχνουν ακόμη οικογένεια
AP PHOTO MARY ALTAFFER
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες πυρόπληκτα σκυλάκια της Αττικής ψάχνουν ακόμη οικογένεια

SHARE THIS

Αγώνας δρόμου για εννέα πυρόπληκτα κουταβάκια που κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς χώρο φιλοξενίας.

Σήμα κινδύνου για τα σκυλάκια που επλήγησαν φέτος το καλοκαίρι από τις πυρκαγιές εκπέμπουν φιλοζωικές οργανώσεις, το δύσκολο έργο των οποίων συνδράμεται αποκλειστικά και μόνο από την αρωγή και την καλή προαίρεση των απλών πολιτών.

Συγκεκριμένα, έκκληση προς τον κόσμο να ανοίξει τα σπίτια του απευθύνει η ΜΚΟ «Dogs’ Voice», που αυτή την περίοδο αγωνίζεται να βρει οικογένειες ή έστω χώρους προσωρινής φιλοξενίας σε πάνω από 200 πυρόπληκτα σκυλάκια.

Όπως εξηγεί στο ethnos.gr η υπεύθυνη υιοθεσιών της «Dogs’ Voice», Μαρίλια Τσόπελα, συνολικά από τις πρόσφατες πυρκαγιές της Αττικής διασώθηκαν 454 σκυλάκια και από αυτά έχουν πλέον ανάγκη για φιλοξενία ή και για μια παντοτινή οικογένεια, περίπου 243. Μεταξύ αυτών και εννέα πυρόπληκτα κουταβάκια -για τα οποία τα περιθώρια φιλοξενίας τους σε καταφύγιο τελειώνουν.

Αγώνας δρόμου για εννέα πυρόπληκτα κουτάβια

Τα εννέα αυτά σκυλάκια φιλοξενούνται από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά καθώς οι ανάγκες είναι πολλές, η φιλοξενία λήγει σήμερα (19/8). Έτσι, η ΜΚΟ εκπέμπει SOS και ζητεί να βρεθούν τουλάχιστον σπίτια φιλοξενίας, έως ότου αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα βρουν την οικογένειά τους.

Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να ανοίξει το σπίτι του για κάποιο από αυτά τα κουτάβια αλλά και για οποιοδήποτε από τα εκατοντάδες άλλα πυρόπληκτα ζωάκια (που μπορείτε να δείτε στα social media της) μπορεί να στείλει μήνυμα με τα στοιχεία του στο προφίλ της σελίδας Dogs’ Voice ή στο dogsvoice.gr. και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί του κάποιος υπεύθυνος.

 

Exit mobile version