ΕΚΠΑ: Φοιτητές και διοικητικοί «κατέβασαν» τον server και μπλόκαραν την τηλε-εξεταστική
FACEBOOK ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ - ΕΑΑΚ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΑ: Φοιτητές και διοικητικοί «κατέβασαν» τον server και μπλόκαραν την τηλε-εξεταστική

SHARE THIS

Φοιτητικοί σύλλογοι με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ για το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής

Παρέμβαση στήριξης του φοιτητικού κινήματος ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τη τηλε-εξεταστική που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας οι διοικητικοί εργαζόμενοι στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ειδικότερα, οι διοικητικοί υπάλληλοι έριξαν τον server που υποστηρίζει το σύστημα τηλε-εξεταστικής στο ΕΚΠΑ για μια ώρα ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που παρακάμπτει τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων για καταλήψεις ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια που προωθεί η Κυβέρνηση με νομοσχέδιό της.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι άνοιξαν πανό με μήνυμα «τα όνειρα μένουν ζωντανά με αγώνα» μπροστά από την είσοδο του τμήματος Πληροφορικής στου Ζωγράφου και φώναξαν συνθήματα.

«Όχι στην τηλεξεταστική – Όχι στους εκβιασμούς»

«ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΈΠΕΣΕ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής!

Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΌ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΣ», αναφέρει η Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση.

Exit mobile version