Εκτός εαυτού ο Τσελέντης επειδή αφαιρέθηκαν εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός εαυτού ο Τσελέντης επειδή αφαιρέθηκαν εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας

SHARE THIS

Ακόμα μια μέρα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, στην Ελλάδα της πρωτοπορίας, της συμπερίληψης και της προόδου...

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης βγαίνει εκτός εαυτού για την κίνηση να αφαιρεθούν όπως λέει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Σάμπως, χωρίς το άγρυπνο βλέμμα των εικονιζόμενων, η επιστήμη δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

Μάλιστα, ο καθηγητής σεισμολογίας, στρέφεται κατά των αλλόδοξων και ιδίως των μουσουλμάνων, λέγοντας πως εδώ “είναι Ελλάδα και όχι… Μωαμεθανιστάν”. Έπειτα, συμπληρώνει: “Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και μόνο εμείς”, ενώ καταφέρεται ενάντια των ΜΚΟ.

Ακόμα μια μέρα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, στην Ελλάδα της πρωτοπορίας, της συμπερίληψης και της προόδου… Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν την ανάγκη ενός πλήρους και ουσιαστικού διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας σε όλα τα επίπεδα.

«Αἰδώς Ἀργεῖοι

Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.

Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί».

Exit mobile version