Ελλάδα 2.0: Ένα ασθενοφόρο για 49 χωριά και αυτό… χαλασμένο
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλάδα 2.0: Ένα ασθενοφόρο για 49 χωριά και αυτό… χαλασμένο

SHARE THIS

«Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε ένα ασθενοφόρο. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες. Μακάρι να έρθει η Πολιτεία, αφού δεν έχει έρθει, τι να κάνουμε;»

Οι ελλείψεις σε προσωπικό, κρεβάτια, ασθενοφόρα, αποδεικνύει και πάλι την εγκατάλειψη του ΕΣΥ.

Μία ακόμη αδιανόητη καταγγελία ήρθε εχθές στο φως της δημοσιότητας με ένα μόλις ασθενοφόρο να εξυπηρετεί 49 χωριά στην Γορτυνία, που όμως είναι και χαλασμένο σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου.

Μιλώντας στο OPEN ο κ. Θεοδωρακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη Γορτυνία είπε πως «Το Κέντρο Υγείας έχει ένα ασθενοφόρο εδώ και 20 και πλέον χρόνια. Τις περισσότερες φορές είναι χαλασμένο».

Ο τηλεοπτικό σταθμός μάλιστα προέβαλε και εικόνες του ασθενοφόρου που είναι φορτωμένο πάνω στο όχημα της Οδικής βοήθειας.

«Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε ένα ασθενοφόρο, δεν κατηγορούμε κανέναν. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, Ιδρύματα, όποιος έχει την καλή διάθεση. Μακάρι να έρθει η Πολιτεία, αφού δεν έχει έρθει, τι να κάνουμε; Να τη μαλώσουμε;» πρόσθεσε και κατέληξε; «Οι κάτοικοι λένε “να μην χρειαστώ ασθενοφόρο”, χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά για να μην μείνει, ακόμα και όταν είναι καλά. Πρώτο θέμα η υγεία μας».

Exit mobile version