Euractiv: «Έλληνες υπουργοί χλεύαζαν τις προειδοποιήσεις των εργαζόμενων»
MOTIONTEAM/EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Euractiv: «Έλληνες υπουργοί χλεύαζαν τις προειδοποιήσεις των εργαζόμενων»

SHARE THIS

Το Euractiv σε άρθρο του με τίτλο: «Έλληνες υπουργοί χλεύαζαν τις προειδοποιήσεις των εργαζόμενων για την σιδηροδρομική τραγωδία».

Μπορεί στα ελληνικά ΜΜΕ να αναρωτιούνταν γιατί δεν… απεργούσαν τόσο καιρό οι εργαζόμενοι των σιδηροδρομικών μεταφορών (!) και να επιδεικνύουν άγνοια για τις καταγγελίες τους, ωστόσο μετά τη γαλλική Le Monde και το Euractiv γράφει για τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων που έπεσαν στο κενό.

Το Euractiv σε άρθρο του με τίτλο: «Έλληνες υπουργοί χλεύαζαν τις προειδοποιήσεις των εργαζόμενων για την σιδηροδρομική τραγωδία», αναφέρει ότι σήμερα τα social media «καρφώνουν» τον παραιτηθέντα υπουργό Κώστα Καραμανλή, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον αναβαθμισμένο υφυπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Παπαδόπουλο, για τις προκλητικές τους δηλώσεις.

Όπως αναφέρει, τα νέα βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυξάνουν την οργή του κόσμου, καθώς δείχνουν υπουργούς να απορρίπτουν τις προειδοποιήσεις των σιδηροδρομικών.

Ακόμη, σημειώνεται ότι παρά την παραίτηση του υπουργού, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να επιτρέψει στον Καραμανλή να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

«Παρά την παραίτηση του υπουργού, ο Μητσοτάκης αποφάσισε να του επιτρέψει να κατέβει ξανά υποψήφιος … προκαλώντας έντονες αντιδράσεις ακόμη και εντός της ΝΔ», ενώ φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τονίζουν ότι πρόκειται για τεράστιο πολιτικό ρίσκο.

«Η ελληνική κυβέρνηση μέχρι στιγμής προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις ενόψει των επόμενων εκλογών, αλλά η τραγωδία του τρένου αναμένεται να έχει σοβαρό πολιτικό αντίκτυπο

Αντιπολιτευτικά ΜΜΕ  αναφέρουν ότι οι αδημοσίευτες πρώτες έρευνες μετά την τραγωδία του τρένου έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στον Μητσοτάκη».

Exit mobile version