Έβρος: Νέο περιστατικό αιχμαλωσίας μεταναστών από αυτόκλητους “σερίφηδες”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Νέο περιστατικό αιχμαλωσίας μεταναστών από αυτόκλητους “σερίφηδες”

SHARE THIS

"Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές... Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές...που είναι οι αρχές...".

Λίγες ημέρες μετά το βίντεο του ακροδεξιού στον Έβρο που κλείδωσε πρόσφυγες σε τρέιλερ φορτηγού καλώντας σε πογκρόμ, ακόμα ένα βίντεο έρχεται να αποδείξει πως δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

Στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο άνθρωπος που το τραβά, με το όνομα Walandi Abrassis, εμφανίζεται να έχει “συλλάβει”, με τη βοήθεια συνεργών, τέσσερις πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφος.

Σε ένα φασιστικό παραλήρημα ο συγκεκριμένος κάνει λόγο για “Άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές” ενώ κατηγορεί τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τον στρατό ότι δεν κάνουν τίποτα.

Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι, που είναι οι αρχές…που είναι οι αρχές, που είναι οι αρχές… Άλλους τέσσερις επενδυτές, παίρνουμε τηλέφωνο αστυνομία δεν βγάζει δίκτυο… Καίγεται εδώ ο τόπος, καίγεται κι είδαμε τον στρατό και την Πυροσβεστική και καθότανε. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε“.

Το πρωί της Δευτέρας (28/8) ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στα social media όπου συνεχίζει τη φασιστική προπαγάνδα.

Exit mobile version