Εξαφάνιση στην Άρτα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας – Σώος ο 38χρονος γιος
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση στην Άρτα: Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας – Σώος ο 38χρονος γιος

SHARE THIS

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος γιος σε μαντρί στην Φωκίδα, ενώ λίγο αργότερα, ο 65χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός.

Εξελίξεις υπάρχουν στην διπλή εξαφάνιση πατέρα και γιου από την Άρτα, αφού σύμφωνα με νέες πληροφορίες, εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος γιος στη Φωκίδα, όμως βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση ο 65χρονος πατέρας.

Τα ίχνη των δύο ανδρών χάθηκαν πριν 6 ημέρες, στον δρόμο από Λαμία για Άρτα.

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τρίτης, εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος γιος σε μαντρί στην Άνω Σεργούλα, Φωκίδα, ενώ λίγο αργότερα, ο 65χρονος πατέρα βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 38χρονος γιος πηγαίνοντας από την Άρτα στη Λαμία είχε ένα τροχαίο στο Καρπενήσι. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας και στις 12:00 το μεσημέρι τον παρέλαβε ο πατέρας του και ξεκίνησαν μαζί να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Άρτα. Όμως στην πορεία, τα ίχνη τους χάθηκαν.

Την υπόθεση περιπλέκει η τελευταία μαρτυρία ενός βοσκού, ο οποίος κατέθεσε ότι είδε το αυτοκίνητο του πατέρα στα ορεινά της Φωκίδας κοντά στο χωριό Ελαία Δωρίδας. Σύμφωνα με τον μάρτυρα μέσα σε αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου χρώματος με αυτό του 65χρονου πατέρα, υπήρχε ένα άτομο, το οποίο φορούσε κολάρο και ήταν αιμόφυρτο.

Κολάρο φορούσε ο 38χρονος που έχει εξαφανιστεί, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και γι’ αυτό άλλωστε πήγε να τον παραλάβει από τη Λαμία ο πατέρας του.

Exit mobile version