«Εξαφανιστέα η Ιτέα από τα κανάλια»- Οργή για την έλλειψη ενημέρωσης για τις φωτιές
TWITTER NIKOS CHRISTOFAKIS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εξαφανιστέα η Ιτέα από τα κανάλια»- Οργή για την έλλειψη ενημέρωσης για τις φωτιές

SHARE THIS

Χρήστες κατήγγειλαν την έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης για τα πύρινα μέτωπα που όλο το βράδυ μαίνονταν απειλώντας περιοχές.

Οργή επικρατεί στα social media για την απουσία έγκαιρης ενημέρωσης για τις πυρκαγιές που μαίνονταν όλο το βράδυ, με τους κατοίκους των περιοχών να μεταδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονιστικές εικόνες από τα πύρινα μέτωπα κι άλλους να αναζητούν πληροφορίες στο Τwitter.

Με αναρτήσεις τους στο Twitter πολλοί χρήστες κατήγγειλαν την έλλειψη έγκαιρης ενημέρωσης για τα πύρινα μέτωπα που όλο το βράδυ μαίνονταν απειλώντας περιοχές.

Οι περισσότεροι χρήστες θίγουν την επιλογή των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών, αν και κατέχουν δημόσιες συχνότητες, να μην αλλάξουν το καθιερωμένο τους πρόγραμμα (με εξαίρεση κάποια ολιγόλεπτα έκτακτα δελτία) ώστε να μεταδώσουν την κατάσταση με τις φωτιές που απειλούσαν την Ιτέα και το Κρανίδι.

Η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών εκφράστηκε μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Twitter, με τις οποίες κατήγγειλαν ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, η δημοσιογραφική κάλυψη για τις φωτιές ήταν ελλιπής, γεγονός που καθιστά την ενημέρωση στην χώρα μας προβληματική.

Exit mobile version