Εξαφανίστηκε ξανά ο Τάσος Ξιαρχό – Έφυγε από το νοσοκομείο!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφανίστηκε ξανά ο Τάσος Ξιαρχό – Έφυγε από το νοσοκομείο!

SHARE THIS

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί απόπειρα αυτοκτονίας του Ξιαρχό, όπως ο ίδιος ανέφερε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Ο χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό, για δεύτερη μέρα απασχολεί την επικαιρότητα, μετά τα χονδροφοβικά του σχόλια και την απόπειρα αυτοκτονίας, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του διέπραξε. Σήμερα λοιπόν εξαφανίστηκε ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Ξιαρχό έγινε «καπνός» από το Κρατικό Νίκαιας, όπου είχε μεταφερθεί για να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ενώ, δεν είναι σαφές κατά πόσο συνοδεύονταν από αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί απόπειρα αυτοκτονίας όπως ο ίδιος ανέφερε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο το βράδυ της Δευτέρας (01/11).

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο χορογράφος πριν λίγες μέρες έκανε bullying σε μία κοπέλα, ανεβάζοντας στο Instagram story στο οποίο χλεύαζε τα κιλά μιας κοπέλας και τα ρούχα που φορούσε.

Ωστόσο προκλήθηκε σάλος στα στα social media, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν αρνητικά τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying. Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν έντονα ήταν και πολλοί επώνυμοι, όπως η Δανάη Μπάρκα, η Καίτη Γαρμπή και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά το σάλο και τα δικαιολογημένα σχόλια που δέχτηκε, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί, αποδίδοντας την ενέργειά του στον αυθορμητισμό του.

Exit mobile version