Έξαλλη η Λατινοπούλου για το «κόψιμο»: Η Αριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλη η Λατινοπούλου για το «κόψιμο»: Η Αριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία (Video)

SHARE THIS

«Η Aριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών» αναφέρει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στην Αριστερά και τους δικαιωματιστές αποδίδει την διαγραφή της η άλλοτε πολιτεύτρια με τη ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία με ένα οργισμένο βίντεό της ξεσπά κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έπειτα από τις διαρροές του κυβερνώντος κόμματος ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφια.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν κάτω από τις κομματικές φτερούγες της ΝΔ παρά τον  μισαλλόδοξο, μισογυνικό, και ομοφοβικό λόγο που συχνά εκφέρει, σήμερα στράφηκε κατά του κυβερνώντος κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με βιντεοσκοπημένο της μήνυμα επιχειρεί να εξηγήσει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από τη Νέα Δημοκρατία, δηλώνοντας παράλληλα αμετανόητη για την επίθεση εναντίον της Δανάης Μπάρκα.

«Η αριστερά φτερνίζεται και η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών», αναφέρει μεταξύ άλλων ενώ, ζώντας μάλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, η ίδια τονίζει ότι η ΝΔ έχει υποστεί «οβιδιακή μεταμόρφωση από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι».

Αναλυτικά:

«Η Νέα Δημοκρατία των αρίστων, όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της, υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμμαέα, κομματικά όργανα, αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά. Παρόλα αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή, αφού κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής. Αντιθέτως, έδωσαν στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η απομάκρυνσή μου συνέβη για κάποιον από τους τρεις λόγους: Είτε γιατί η αριστερά φτερνίζεται, η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών. Είτε γιατί πλέον το Μαξίμου υπηρετεί ξεκάθαρα την πολιτική ορθότητα και την ατζέντα των δικαιωματιστών. Είτε γιατί την απομάκρυνσή μου απαίτησε δύο φορές παρουσιάστρια πρωινάδικου του Mega, που όλοι γνωρίζουμε πόσο στενές σχέσεις έχει με τη ΝΔ, το κανάλι όπου εργάζεται».

Exit mobile version