Έξαλλος ο Πορτοσάλτε επειδή είπαν ανεπαρκή τον Άδωνι Γεωργιάδη (Video)
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε επειδή είπαν ανεπαρκή τον Άδωνι Γεωργιάδη (Video)

SHARE THIS

«Αν γουστάρεις τον Σταϊκούρα και δε γουστάρεις τον Γεωργιάδη δε μας πειράζει, είναι γούστο σου καπέλο σου»

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε, όταν ασκήθηκε κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη για την διαχείριση της ακρίβειας και τις προκλητικές δηλώσεις του, από τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό, αναφορικά με τις νέες τρομακτικές προβλέψεις για τον πληθωρισμό στη χώρα, που ενδέχεται να αγγίξει και το 12%, έγινε έξαλλος.

Όσα είπε ο Φοίβος Κλαυδιανός: «Είναι ανεπαρκής ο κ. Γεωργιάδης, είναι προφανές ότι ως υπουργός προέβλεπε άλλα ντι άλλων πράγματα, ακόμη και τώρα βγαίνει και λέει πράγματα που εξοργίζουν τον κόσμο όπως ότι “δεν έχουμε ακριβή βενζίνη, οι φόροι την κάνουν ακριβή“. Για τον κ. Σταϊκούρα μπορεί να μιλήσει κανείς για την πολιτική του άποψη. Ο κ. Γεωργιάδης είναι ακατάλληλος άνθρωπος να διαχειριστεί αυτή την κρίση, δεν έχει ιδέα από οικονομικά»

Κάπου εκεί βγήκε εκτός ορίων ο Άρης Πορτοσάλτε λέγοντας: «Αν γουστάρεις τον Σταϊκούρα και δε γουστάρεις τον Γεωργιάδη δε μας πειράζει, είναι γούστο σου καπέλο σου. Κάθε άνθρωπος έχει τα γούστα του. Δε γουστάρεις τον Γεωργιάδη, καλώς κάνεις και δεν τον γουστάρεις. Μου βγάζεις γούστα πρωί πρωί».

Υπενθυμίζεται πως ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης συνδέονται με μια φιλία, όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο κατά καιρούς.

Exit mobile version