Εξάρχεια: 20χρονη καταγγέλλει ότι οδηγός ταξί αποπειράθηκε να την βιάσει (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: 20χρονη καταγγέλλει ότι οδηγός ταξί αποπειράθηκε να την βιάσει (Video)

SHARE THIS

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει πως έζησε μία νεαρή φοιτήτρια στο κέντρο της Αθήνας, όπου ένας ταξιτζής αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Μετά την σοκαριστική καταγγελία 25χρονης από τη Νέα Σμύρνη, όπου άγνωστος την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της με το μόριό του σε κοινή θέα, μία ακόμη σοβαρή καταγγελία από το κέντρο της Αθήνας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Τις τρομακτικές στιγμές τις οποίες έζησε μέσα σε ένα ταξί που την μετέφερε από τα Εξάρχεια προς τα Πατήσια εξομολογείται μια 20χρονη φοιτήτρια μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. Η κοπέλα καταγγέλλει τον οδηγό για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση.

«Σήμερα στις 12 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχειων όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κτλ».

Συνεχίζοντας την αφήγηση της περιπέτειάς της η κοπέλα λέει πως ο οδηγός ταξί την οδήγησε σε ένα στενό δρομάκι, κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος και της επιτέθηκε με σκοπό όπως λέει να τη βιάσει: «Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει».

Όπως λέει, για καλή της τύχη περνούσε από το σημείο μια παρέα και τότε εκείνη άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια: «Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα».

H περιγραφή του ταξιτζή

Η νεαρή κοπέλα, περιγράφοντας τον άνδρα που την μετέφερε, μίλησε για έναν όχι πολύ ψηλό άνδρα, αντοιχτόχρωμο, που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Είχε κοντά μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα ηλικία γύρω στα 40+ «Δεν κατάφερα να πάρω αλλά στοιχεία όπως τις πινακίδες, προσοχή στην πιάτσα των Εξαρχείων ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ», είπε ακόμα η φοιτήτρια.

Τι δήλωσε η μητέρα της

«Όπως μου είπε το κορίτσι μου, ο δράστης είναι αλλοδαπός και την πήρε από πιάτσα των Εξαρχείων για να τη φέρει στο σπίτι και στην Ευγένιου Καραβία την κλείδωσε στο ταξί. Η κόρη μου αντέδρασε και την ώρα που περνούσε μια παρέα φώναξε δυνατά “βοήθεια”, την άκουσε η παρέα και έτρεξε προς το μέρος της. Τότε ο οδηγός τρόμαξε και της άνοιξε την κλειδαριά και έτσι κατάφερε να βγει από το επαγγελματικό όχημα» είπε η μητέρα της.

Η 20χρονη φοιτήτρια το επόμενο πρωί κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Exit mobile version