Εξάρχεια: Συνελήφθη ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων

SHARE THIS

Είχε προφυλακιστεί το 2022 στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης (21/11), στο κέντρο της Αθήνας, ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων στα Εξάρχεια.

Οι Αρχές τον εντόπισαν στην περιοχή της Πλατείας Κάνιγγος, όπου και συνελήφθη. Συγκεκριμένα, τον αναζητούσαν για απόπειρα βιασμού που είχε διαπράξει λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στις 27 Οκτωβρίου στην Παραλιακή λεωφόρο στην Γλυφάδα, σε βάρος μίας 18χρονης. Τότε είχε επιτεθεί στην συγκεκριμένη κοπέλα και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και τότε εκείνος την καταδίωξε, την έριξε κάτω και αποπειράθηκε να την βιάσει, από τις φωνές της όμως βγήκαν περίοικοι και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών που τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού νωρίτερα την Τρίτη κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και για τις πρόσφατες επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά από συνδυαστική ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών και των φωτογραφιών σεσημασμένων ατόμων, σε συνδυασμό και με τις καταθέσεις θυμάτων και μαρτύρων.

Πρόκειται για έναν 23χρονο, σεσημασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, αφού είχε προφυλακιστεί το 2022 στις Φυλακές Γρεβενών για απόπειρα βιασμού από τις οποίες και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα προέκυψε και τέταρτη καταγγελία για την περιοχή των Εξαρχείων, στην Ασφάλεια Αθηνών, από μία 52χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του σε ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Στουρνάρη, στα Εξάρχεια, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου.

Exit mobile version