Έξωση ξανά στην Ι. Κολοβού – Συνέλαβαν την ίδια και τον γιο της- Έσπασαν την πόρτα με πριόνι
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξωση ξανά στην Ι. Κολοβού – Συνέλαβαν την ίδια και τον γιο της- Έσπασαν την πόρτα με πριόνι

SHARE THIS

Η χαμηλοσυνταξιούχος και ο γιος της έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη

Νέα επιχείρηση έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της είναι σε εξέλιξη στου Ζωγράφου.

Είναι η τρίτη επιχείρηση βίαιης έξωσης της Ι. Κολοβού από το σπίτι της, με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν μεταβεί στο σημείο, από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η χαμηλοσυνταξιούχος κατήγγειλε στο OPEN πως της έχουν σπάσει την πόρτα ενώ έχει καταφτάσει φορτηγό για να μαζέψει τα πράγματα της οικογένειας από το σπίτι όσο βρίσκεται με τον γιο της μέσα στο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει σε δύο σημεία την οδό Αβύδου και δεν επιτρέπουν συγκεντρωμένους και δημοσιογράφους να προσεγγίσουν το σπίτι, ενώ έχει γίνει ρίψη χημικών.

Όπως σημειώνει η Εφημερίδα των Συντακτών, η χαμηλοσυνταξιούχος και ο γιος της έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Αλληλέγγυοι συγκεντρώνονται έξω από στην κατοικία της Ιωάννας Κολοβού, με στόχο να αποτρέψουν ξανά τη βίαιη προσπάθεια εκδίωξης. Υπενθυμίζεται πως της είχε σταλεί ειδοποιητήριο τον περασμένο Νοέμβριο από την εταιρεία «φάντασμα» που εξαγόρασε το σπίτι όταν βγήκε σε πλειστηριασμό.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει», «Φτώχεια ακρίβεια πλειστηριασμοί , κανένας μόνος είμαστε μαζί» μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι.

«Όλοι στην Αβύδου 146, στη Ζωγράφου! Για άλλη μια φορά τα κοράκια βρίσκονται εκεί με την συνοδεία των ΜΑΤ να αρπάξουν το σπίτι. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» τονίζει σε ανάρτησή του στο «X» το ΠΑΜΕ.

Exit mobile version