Φωτιά στο Ρέθυμνο: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης

SHARE THIS

Υπεράνθρωπες προσπάθειες από την Πυροσβεστική και τους εθελοντές για την οριοθέτηση της φωτιάς στις Μέλαμπες.

Η μάχη με τις φλόγες στο Ρέθυμνο συνεχίζεται, με τις αναζωπυρώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, με τη μάχη να αναμένεται πως θα είναι ολονύχτια.

Οι ισχυροί άνεμοι φαίνεται πως δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων, και οι διαρκείς αναζωπυρώσεις, συμβάλλουν στο να επεκταθεί το ήδη μεγάλο πύρινο μέτωπο, που έχει ήδη κατακάψει χιλιάδες στρέμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, στο σημείο επιχειρούν συνολικά 130 υπάλληλοι, 27 πυροσβεστικά οχήματα, 10 πεζοπόρα τμήματα. Παράλληλα, μάχη με τις φλόγες δίνουν δίνουν και εθελοντές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 3 ελικόπτερα που συνέδραμαν στην κατάσβεση σταμάτησαν τις πτήσεις τους, πράγμα που φέρεται να συνδέεται με την άνεμους που πνέουν στο σημείο.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό από το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ότι ένας πυροσβέστης αισθάνθηκε δύσπνοια.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ένα ασθενοφόρο που έφτασε στο χωριό Σαχτούρια κατά τη διάρκεια της μεγάλης μάχης με την πύρινη λαίλαπα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους μεχρι που έγινε γνωστό ότι ήρθε για πρώτες βοήθειες σε ένα πυροσβέστη που αισθάνθηκε δύσπνοια.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό έκαναν αυτό που έπρεπε ενώ για προληπτικούς λόγους ο πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε Κ.Υ της περιοχής.
Exit mobile version