Φουρθιώτης: Η αστυνομία που τον προστάτευε, τώρα «ανακάλυψε» τις ποινικές του εκκρεμότητες!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Η αστυνομία που τον προστάτευε, τώρα «ανακάλυψε» τις ποινικές του εκκρεμότητες!

SHARE THIS

Καταγράφονται περισσότερες από 30 υποθέσεις από το 2005 οι οποίες είτε έχουν σχηματιστεί έπειτα ενέργειες του παρουσιαστή είτε έχουν κατατεθεί σε βάρος του.

Αν κι επί αρκετούς μήνες ο Μένιος Φουρθιώτης διέθετε ισχυρή αστυνομική προστασία, οι αστυνομικές αρχές μόλις χθες ανέσυραν το ποινικό παρελθόν του παρουσιαστή, που φαίνεται «πλούσιο».

Εκτενής αναφορά στο ποινικό ιστορικό του Μένιου Φουρθιώτη γίνεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας προς τις δικαστικές αρχές.

Συγκεκριμένα, καταγράφονται περισσότερες από 30 υποθέσεις από το 2005 οι οποίες είτε έχουν σχηματιστεί έπειτα ενέργειες του παρουσιαστή (μηνύσεις σε βάρος προσώπων κ.λπ) είτε έχουν κατατεθεί σε βάρος του, είτε έχουν κινηθεί οι διαδικασίες σε βάρος του από τις αρχές.

Πρόκειται για μια σειρά από μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος του για αδικήματα είτε πλημμεληματικού είτε κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα ακάλυπτες επιταγές, απάτη, φορολογικά αδικήματα, υπεξαίρεση, πλαστογραφία, διακεκριμένη κλοπή (υπόθεση Αλεξανδράτου), συκοφαντική δυσφήμηση κ.ά. Για κάποιες από αυτές τις δικογραφίες ο τηλεπαρουσιαστής και μάνατζερ έχει αθωωθεί.

Κάποιες άλλες είτε έχουν μπει στο αρχείο, είτε έχει παύσει η δίωξη σε βάρος του με εισαγγελικές διατάξεις, ενώ άλλες, όπως η αντιδικία του με την Τζ. Αλεξανδράτου, της οποίας υπήρξε μάνατζερ, παραμένουν ανοικτές.

Exit mobile version