Φρίκη στον Κολωνό: Νεαρός ποδηλάτης προσπάθησε να βιάσει 86χρονη στη μέση του δρόμου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στον Κολωνό: Νεαρός ποδηλάτης προσπάθησε να βιάσει 86χρονη στη μέση του δρόμου

SHARE THIS

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Κολωνό.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για την απόπειρα βιασμού μιας 86χρονης στον Κολωνό, όταν νεαρός ποδηλάτης της επιτέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, τις τραγικές αυτές στιγμές βίωσαν δύο αδερφές, ηλικίας 86 και 93 ετών όταν όπως κατήγγειλαν, ο επίδοξος βιαστής είχε στήσει ενέδρα και είχε βάλει στο στόχαστρο την 86χρονη. Τελικά η γυναίκα σώθηκε από τις φωνές της αδερφής της που είχαν ως αποτέλεσμα ο νεαρός να τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Κολωνό. Όπως είπαν στους αστυνομικούς ο επίδοξος βιαστής άρπαξε την 86χρονη και την κόλλησε σε ένα ΙΧ όπου ξεκίνησε να την θωπεύει εκμεταλλευόμενος τον αιφνιδιασμό της ηλικιωμένης.

Την έρευνα της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνού οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του επίδοξου βιαστή χρησιμοποιώντας την περιγραφή των δύο ηλικιωμένων γυναικών προκειμένου να εμποδίσουν ενδεχόμενη νέα επίθεση.

Exit mobile version