Καλαμάτα: 14χρονη εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια τον εφιάλτη του βιασμού από τον θείο της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: 14χρονη εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια τον εφιάλτη του βιασμού από τον θείο της

SHARE THIS

Οκτώ ολόκληρα χρόνια κρατούσε μέσα της τον εφιάλτη που είχε βιώσει στα χέρια του ίδιου της του θείου όταν ήταν μόλις 6 χρόνων.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία μία ακόμη υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα ένα 6χρονο -τότε- κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, οκτώ ολόκληρα χρόνια κρατούσε μέσα της τον εφιάλτη που είχε βιώσει στα χέρια του ίδιου της του θείου όταν ήταν μόλις 6 χρόνων, μια μαθήτρια που είναι σήμερα 14. Όμως, τελικά, αποφάσισε να εκμυστηρευτεί σε μια εκπαιδευτικό ότι ο 53χρονος -σήμερα- συγγενής της την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το 2014.

Κάθε εκπαιδευτικός, δάσκαλος, δασκάλα, πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στα παιδιά και η εκπαιδευτικός αυτή απέδειξε ότι κάθε παιδί κοντά της μπορεί να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

Πιο συγκεκριμένα, αφότου πρώτα κατάφερε να την εμπιστευτεί η έφηβη μαθήτρια, έσπευσε να καταγγείλει την ειδεχθή πράξη και να αποδείξει ότι πραγματικά η κοπέλα αυτή, αλλά και κάθε παιδί που μπορεί να φοβάται, θα έχει τη στήριξη που χρειάζεται. Τέτοιους εκπαιδευτικούς χρειάζεται μια κοινωνία.

Πήρε προθεσμία για αύριο ο 53χρονος 

Μετά την αποκάλυψη του 14χρονου κοριτσιού, η καθηγήτρια υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Καλαμάτας, ενημερώθηκαν οι δικαστικές αρχές και σε βάρος του δράστη εκδόθηκε από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Καλαμάτας ένταλμα σύλληψης για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου, βάσει του οποίου οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο 53χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, του ασκήθηκε η σχετική δίωξη και παραπέμφθηκε το Σάββατο στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Ως τότε, όμως, θα παραμείνει στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Exit mobile version