Για τον Πατούλη όλα καλά καμωμένα – Κανένα πλημμυρικό φαινόμενο στην Αττική… Μόνο ένα σχολείο! (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τον Πατούλη όλα καλά καμωμένα – Κανένα πλημμυρικό φαινόμενο στην Αττική… Μόνο ένα σχολείο! (Video)

SHARE THIS

Μάλλον μας τρολάρει ο Περιφερειάρχης! Είναι δυνατόν να μην έχει δει τις εικόνες ντροπής με δρόμους, Πανεπιστήμια, σπίτια που έχουν γεμίσει νερό;

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε σήμερα στον Real FM σχετικά με τη σφοδρή κακοκαιρία “Μπάλλος” που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας και ιδιαίτερα την Αττική. Μάλλον μας τρολάρει ο Περιφερειάρχης! Ακόμη και τα συστημικά μέσα δύο ημέρες τώρα παίζουν συνεχώς εικόνες από πλημμυρισμένες γειτονιές, αυτοκίνητα, σπίτια, δρόμους. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πώς γίνεται να μην έχει ενημερωθεί ο Περιφερειάρχης;

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Πατούλης “Δεν υπήρχαν πλημμυρικά φαινόμενα έντονα, παρά τη μεγάλη ένταση και το ακραίο φαινόμενο, σε γειτονιές και σε δήμους. Είδατε ότι μία εικόνα υπήρξε κατ’ ουσίαν, σ’ ένα σχολείο, στη Φιλαδέλφεια, όπου μπορεί ένα σιφόνι να δημιούργησε μια πλημμυρική εικόνα μιας αυλής. Αλλά κατ’ ουσίαν, δεν είδαμε πλημμυρισμένες γειτονιές ή αυτοκίνητα ή αυτά τα οποία βλέπουμε σε τόσο ακραίες καταστάσεις”

Και συμπλήρωσε “Αυτό σημαίνει ότι η προετοιμασία, βάσει των δυνατοτήτων που έχει η απορροή της Αττικής, λειτούργησε καλά”, όπως αναφέρει ο Πολυγράφος.

Πιθανότατα ο κ. Πατούλης να μην βρήκε τις εικόνες από τις πλημυρισμένες γειτονιές, τα σπίτια, τις πανεπιστημιακές σχολές, τα καταστήματα και τα βυθισμένα μέσα σε λασπόνερα αυτοκίνητα στο Μοσχάτο, την Καλλιθέα, το Μοναστηράκι, τη Νέα Σμύρνη, τον Λυκαβηττό και άλλες περιοχές, τα φρεάτια που άνοιξαν εκτοξεύοντας νερό και θυμίζοντας σιντριβάνι, τη… “λιμνοθάλασσα” στον Κολωνό, το λεωφορείο που βούλιαξε στην Ποσειδώνος θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή δεκάδων επιβατών που ευτυχώς κατόρθωσαν εγκαίρως να απεγκλωβιστούν με ασφάλεια, τα φουσκωμένα ρέματα και ποτάμια και τους ορμητικούς χείμαρρους που παρασέρνουν ό, τι βρουν στον διάβα τους, όπως στο Μοναστηράκι και άλλες περιοχές.

 

Exit mobile version