Για βιασμό είχε καταδικαστεί το 1998 ο 63χρονος που συνελήφθη στην Ομόνοια
VIDEO SREENSHOT/ MEGATV.COM
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για βιασμό είχε καταδικαστεί το 1998 ο 63χρονος που συνελήφθη στην Ομόνοια

SHARE THIS

Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό μιας μπέιμπι σίτερ.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του 63χρονου που συνελήφθη στην Ομόνοια για προσέλκυση ανηλίκων για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο άνδρας είχε συλληφθεί το 1998 για τον βιασμό μιας μπέιμπι σίτερ, πράξη για την οποία δικάστηκε και καταδικάστηκε. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το news247, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες δήθεν προς αναζήτηση μπέιμπι σίτερ και, όταν οι γυναίκες πήγαιναν στο σπίτι του, στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος τους επιτιθόταν σεξουαλικά.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο μέσω των social media με την ακινητοποίηση και τη σύλληψή τους 63χρονου οδήγησε και στην αναγνώρισή του από την 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, ενώ ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο την έχει κακοποιήσει περισσότερες από μία φορές.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος από την Δικαιοσύνη, παραμένει όμως νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί λόγω αδιαθεσίας, με τις αρχές να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση εως ότου ακολουθήσει και η διαδικασία της επίσημης αναγνώρισής του από την 12χρονη, με πιθανή την άσκηση και επιμέρους διώξεων σε βάρος του.

Exit mobile version