Γιαμαρέλλου στις «θρησκευτικές επάλξεις»: «Αν αερίζονται οι εκκλησίες δεν κινδυνεύουν οι πιστοί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαμαρέλλου στις «θρησκευτικές επάλξεις»: «Αν αερίζονται οι εκκλησίες δεν κινδυνεύουν οι πιστοί»

SHARE THIS

Είχε υποστηρίξει μάλιστα ότι «δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης» αλλά η «έννοια του μυστηρίου η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη».

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της κοινωνίας για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες κυβερνητικών στελεχών να… μπαλώσουν όπως – όπως τις αποφάσεις, ήρθε σήμερα να μας αποτελειώσει η επιστήμονας, κα Γιαμαρέλλου.

Η καθηγήτρια Παθολογίας κα Ελένη Γιαμαρέλλου, με μία αντιεπιστημονική της τοποθέτηση που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ανήκει ενδεχομένως σε κάποιον βαθιά θρησκόληπτο, μας εξέπληξε λέγοντας ότι «όταν ο ιερέας έχει τοποθετηθεί με αγάπη για το ποίμνιό του και τηρεί τις αποστάσεις, δεν μετακινεί καρέκλα κανένας και υπάρχει πλήρης τάξις και ο χώρος αερίζεται, δεν κινδυνεύουν οι πιστοί, δε θα πάθουμε κρυολόγημα, ούτε γρίπη».

Υπενθυμίζεται ότι η κα Γιαμαρέλλου και στο παρελθόν μας έχει… εκπλήξει πολλάκις! Είχε υποστηρίξει μάλιστα ότι «δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης» αλλά η «έννοια του μυστηρίου η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και επηρεάζει την επιστήμη».

Στο παρακάτω «mix» βίντεο είναι δύο μόνο από τις αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις της.

Exit mobile version