Η Εκκλησία «κρεμά» την κυβέρνηση: Η Ιερά Σύνοδος προτρέπει τους πιστούς για rapid tests
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εκκλησία «κρεμά» την κυβέρνηση: Η Ιερά Σύνοδος προτρέπει τους πιστούς για rapid tests

SHARE THIS

Έκθετη και για το θέμα των εκκλησιών η κυβέρνηση αφού η Ιερά Σύνοδος ζητά τώρα rapid test σε πιστούς και ιερείς!  

Την ατολμία και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης που επειδή φοβάται το πολιτικό κόστος θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών, επιχειρεί να καλύψει η Εκκλησία έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις.

Η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία καλεί τους πιστούς και τον κλήρο να τηρούν τα μέτρα προστασίας, ενώ προτρέπει τους πιστούς να προσέρχονται στους ναούς είτε ως εμβολιασμένοι, είτε έχοντας υποβληθεί προηγουμένως σε rapid test ή pcr test.

Η Εκκλησία παίρνει την κατάσταση στα χέρια της μετά την απόφαση εξαίρεσης των ναών από τα νέα μέτρα, η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και εγκύκλιο που εξέδωσε καλεί τους πιστούς και τον κλήρο να τηρεί τα μέτρα προστασίας, ενώ στέλνει μήνυμα στους πιστούς που δεν έχουν εμβολιαστεί να έχουν υποβληθεί προηγουμένως σε διαγνωστικό τεστ (rapid ή pcr). Προτρέπει παράλληλα εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Τονίζει επίσης την υποχρέωση των ιερέων, ψαλτών, νεωκόρων κλπ να υποβάλλονται σε δύο τεστ την εβδομάδα (rapid ή pcr). Ο έλεγχος θα γίνεται από τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια.

Exit mobile version