Γυναικοκτονία Καρολάιν: Ένοχος ομόφωνα και στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Καρολάιν: Ένοχος ομόφωνα και στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

SHARE THIS

Ο εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη ελαφρυντικών, κάνοντας λόγο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών.

Ομόφωνα ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο -όπως και πρωτοδίκως- για την δολοφονία της Καρολαιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας, στα Γλυκά Νερά.

Επίσης ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση και ψευδομαρτυρία με την οποία κατέστησε άλλον κατηγορούμενο,

Η υπεράσπιση ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου, ο εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη του ελαφρυντικού, κάνοντας λόγο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών. Το δικαστήριο σε λίγο θα ανακοινώσει την ποινή στον καταδικασμένο 35χρονο.

Ο γυναικοκτόνος ήταν απών και σήμερα από την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα αιτήματα του να καταθέσει ο πατέρας της Καρολάιν και να του διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια αναγνώρισης του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο» τόνισε ο εισαγγελέας της έδρα Κούτρας και έκανε λόγο για την «εξύφανση ενός σατανικού σχεδίου» από τον κατηγορούμενο.

«Έδρασε με ένα τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ» τόνισε ο κ. Κούτρας.

Exit mobile version