Γυναικοκτονία στη Δάφνη: «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια και μετά απόλυτη σιγή»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια και μετά απόλυτη σιγή»

SHARE THIS

Η γειτόνισσα της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Δάφνη με μαχαιριές, περιγράφει την τελευταία φορά που άκουσε το ζευγάρι να τσακώνεται.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας της γυναίκας στη Δάφνη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της. Είναι εκείνη που λίγες μέρες νωρίτερα είχε καλέσει την Αστυνομία, η οποία αδιαφόρησε, όταν άκουσε έναν ακόμη καυγά τους.

Η Σύλβια Μουρούτη, που είχε κάνει και τη σχετική ανάρτηση στο facebook για τις τραγικές στιγμές που ζούσε η άτυχη γυναίκα στη Δάφνη, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not».

«Εκείνο το πρωί, όπως είπα στην κατάθεσή μου, την άκουσα να φωνάζει δύο φορές “βοήθεια” και απόλυτη σιγή μετά. Άνοιξα την πόρτα για να ακούσω αν θα συνεχιστεί ο καβγάς. Επικρατούσε απόλυτη σιγή και συνέχισα να εργάζομαι. Θεώρησα, επειδή τσακωνόντουσαν αρκετές φορές, ότι το ξεπέρασαν γρήγορα. Αλλά ήταν απόλυτη σιγή μετά», είπε μεταξύ άλλων η Σύλβια Μουρούτη.

Δεν χτύπησαν ούτε το κουδούνι

Αναφερόμενη στην ημέρα που δημοσίευσε την επίμαχη καταγγελία στο Facebook, ανέφερε ότι ήταν η δεύτερη φορά που άκουσε φωνές και αποφάσισε να καλέσει την Άμεση Δράση.
«Πήρα τηλέφωνο, ήρθε περιπολικό μετά από 25 λεπτά. Άνοιξαν μόνο τα παράθυρα την ώρα που εγώ έμπαινα να τους ανοίξω. Δεν μου χτύπησαν το κουδούνι όπως τους είχα δώσει τα στοιχεία μου. Ο σύζυγος είδε το περιπολικό να φεύγει και μου είπε ότι μπορεί να κάνουν έναν κύκλο και θα ξανάρθουν. Κάτι τέτοιο δεν έγινε».
Exit mobile version