Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Ο γυναικοκτόνος ηχογραφούσε τη δολοφονία στο κινητό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Ο γυναικοκτόνος ηχογραφούσε τη δολοφονία στο κινητό

SHARE THIS

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 54χρονος γυναικοκτόνος, ο οποίος πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του στη Λάρισα.

Σημαντικά και σοκαριστικά είναι τα ευρήματα που προκύπτουν από την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του καθ’ ομολογία δράστη της γυναικοκτονίας στη Λάρισα.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» αναφέρουν ότι ο 54χρονος γυναικοκτόνος προχώρησε σε μία πράξη που δεν έχει προηγούμενο! Ηχογραφούσε τη στιγμής της δολοφονίας. Σύμφωνα με πηγές, στο ηχητικό αρχείο που η αστυνομία έχει στα χέρια της στο πλαίσιο της προανάκρισης, ακούγονται διάλογοι μεταξύ δράστη και θύματος, καθώς και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

«Ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα»

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Τρίτης, 3 Αυγούστου, το θύμα δέχτηκε 8 πυροβολισμούς από τον σύζυγό της και σωριάστηκε νεκρή στο καφενείο όπου εργαζόταν, στη Σωτηρίτσα της Λάρισας. Το φονικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 π.μ., όταν ο 54χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία, «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές.

Της έδωσε τη χαριστική βολή με το περίστροφο

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας». Αυτά δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη».

Exit mobile version