Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε»

SHARE THIS

Η 43χρονη πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της μέσα σε ταβέρνα όπου εργαζόταν στη Λάρισα.  

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, στην περιοχή Σωτηρίτσα.

Η 43χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο κατάστημα εστίασης που εργαζόταν, όταν δέχτηκε 8 πυροβολιασμούς.

Προ μερικών μηνών είχε μετακομίσει με τα τρία παιδιά της στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, προκειμένου να βοηθήσει στο ουζερί-ταβέρνα που ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

«Ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας Λάρισας, Βασίλης Λέτσιος, ανέφερε: «Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε ότι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».

Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43 ετών, εκείνος μεγαλύτερός της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».

Ο 54χρονος ζητούσε να συναντήσει τον δικηγόρο της συζύγου του

Σύμφωνα με πηγές του larissanet.gr, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο, στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Καταθέσεις από μάρτυρες της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκα

Την ίδια ώρα καταθέσεις από μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, που διαπράχθηκε στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νόμου Λάρισας, παίρνουν αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί.

Ο τόπος του εγκλήματος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας. Σημειώνεται πως ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το onlarissa το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και ήταν κάτοικοι Αθηνών.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τι λέει η ιατροδικαστής

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».

 

Exit mobile version