Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του κι αυτοκτόνησε
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του κι αυτοκτόνησε

SHARE THIS

Πρόκειται για αστυνομικό που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης της έμφυλης βίας στην χώρα μας, με ακόμη μία γυναίκα να πέφτει νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αστυνομικός σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27, εντοπίστηκαν οι σοροί μίας 42χρονης και ενός 38χρονου, περίπου στις 8:15.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, πρόκειται για αστυνομικό που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Την περίμενε να επιστρέψει από το σχολείο των παιδιών τους

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αστυνομικό, ο οποίος πήγε στο σπίτι της γυναίκας, την περίμενε καθώς εκείνη είχε πάει τα παιδιά της στο σχολείο και όταν επέστρεψε, ο 38χρονος τη σκότωσε προτού αυτοκτονήσει. H γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Exit mobile version