Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Διασωληνωμένος παραμένει ο 8χρονος-Θα χρειαστεί σειρά χειρουργείων
AP PHOTO / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ- HUSSEIN MALLA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Διασωληνωμένος παραμένει ο 8χρονος-Θα χρειαστεί σειρά χειρουργείων

SHARE THIS

"Το παιδί ήταν σοκαρισμένο και αιμορραγούσε δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον. Μόλις ξυπνήσει θα ξεκινήσει η υποστήριξη της ψυχής του".

Εκτός κινδύνου αλλά διασωληνωμένος παραμένει ο 8χρονος από τη Χαλκιδική, που σύμφωνα με τον Διευθυντή Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου, φέρει πολλαπλά τραύματα από τα σκάγια.

Το παιδάκι που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί τη μητέρα του, έχει δεχτεί πολλά σκάγια στα ιγμόρεια του, στον οφθαλμικό κόγχο, για τα οποία έχουν κληθεί οι κατάλληλες ειδικότητες, οφθαλμίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα παρέμβουν.

Όπως, ανέφερε ο Διευθυντής Παιδοχειρουργικής Κλινικής Ιπποκρατείου, Γιώργος Τσικόπουλος, μιλώντας στον ANT1:

“Ο 8χρονος είναι εκτός κινδύνου αλλά έχει πολλά προβλήματα για τα οποία πρέπει να επιληφθούμε. Το παιδί έχει δεχτεί πολλά σκάγια στο σπλαχνικό κρανίο, δηλαδή στα ιγμόρεια του, στον οφθαλμικό κόγχο, για τα οποία έχουν κληθεί οι κατάλληλες ειδικότητες, οφθαλμίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι, οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα παρέμβουν.

Μόλις ξυπνήσει το παιδί θα ξεκινήσει η υποστήριξη της ψυχής του παιδιού. Το παιδί ήταν σοκαρισμένο και αιμορραγούσε, δεν είχε πολύ καλή επαφή με το περιβάλλον, γι’ αυτό και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για να σταματήσουν οι αιμορραγίες”.

Exit mobile version