Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ανατριχιαστική η ανάρτηση του δράστη μέσα απ’ το νοσοκομείο
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ανατριχιαστική η ανάρτηση του δράστη μέσα απ’ το νοσοκομείο

SHARE THIS

Λίγο πριν από την κηδεία της 43χρονης, ο 55χρονος γυναικοκτόνος ανήρτησε φωτογραφία από τον γάμο τους, την οποία συνόδευσε με μία εξοργιστική λεζάντα.

Σοκ κι αποτροπιασμό προκαλεί η γυναικοκτονία στην Καβάλα όπου ένας 55χρονος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 43 σύζυγό του, επειδή φέρεται εκείνη να του ζήτησε να χωρίσουν.

Ανατριχιαστική όμως είναι και η ανάρτηση του καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνου της Καβάλας, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά από τραυματισμούς που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του κι όπως όλα δείχνουν φέρεται να έχει στη διάθεσή του κινητό τηλέφωνο.

Λίγο πριν από την κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού ο 55χρονος δράστης ανήρτησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία από τον γάμο τους, την οποία συνόδευσε με την εξής -εξοργιστική- λεζάντα:

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς».

Υπενθυμίζεται ότι η στυγερή γυναικοκτονία έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο φαρμακείο που διατηρούσε το θύμα στο χωριό Πηγές. Ο θάνατος της 43χρονης ήταν αποτέλεσμα στραγγαλισμού, όπως φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Μου ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουμε»

Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης φαίνεται πως είναι αμετανόητος για την πράξη του. «Χθες μου ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουμε. Τη σκότωσα γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα με αφήνει να βλέπω τα παιδιά μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Alpha.

Ο 55χρονος γυναικοκτόνος και η 43χρονη φαρμακοποιός είχαν αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών.

Exit mobile version