Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονια από πρόθεση στον γυναικοκτόνο
CRETALIVE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονια από πρόθεση στον γυναικοκτόνο

SHARE THIS

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 60χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ζήτησε και έλαβε ο καθ’ομολογίαν γυναικοκτόνος της 56χρονης που έπεσε νεκρή στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακής. Νωρίτερα στον 60χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το CretaLive, o δράστης δήλωσε μετανιωμένος για το φρικτό έγκλημα ενώ φέρεται να είπε «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της».

Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν «με κατεδάφισε», προσπαθώντας να επιρρίψει έμμεσα τις ευθύνες στο θύμα, για την αποτρόπαια πράξη του. Όπως φέρεται να υποστήριξε, το θύμα εγκατέλειψε την συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο και όταν επέστρεφε, εκείνος πάντα την δέχονταν πίσω, ενώ ποτέ δεν τέθηκε θέμα διαζυγίου.

Όπως ισχυρίστηκε, χθες το πρωί υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα, με αποτέλεσμα το θύμα να του επιτεθεί λεκτικά και σωματικά με αποτέλεσμα εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Έπειτα, δεν θυμάται τι συνέβη.

Ο 60χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του. Ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές λίγο μετά και ομολόγησε την πράξη του ενώ υπέδειξε και το σημείο όπου βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε τη γυναίκα.

Exit mobile version