Η αλληλεγγύη νίκησε: Παραμένει στον χώρο του το βιβλιοπωλείο «Αμόνι»
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΜΟΝΙ FACEBOOK.COM
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλληλεγγύη νίκησε: Παραμένει στον χώρο του το βιβλιοπωλείο «Αμόνι»

SHARE THIS

Για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμα θα διατηρήσει τη γνωστή του γωνία στην πλ. Μερκούρη.

Μια ευχάριστη είδηση που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη δύναμη της αλληλεγγύης έρχεται από τα Άνω Πετράλωνα και το βιβλιοπωλείο «Αμόνι».

Σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του βιβλιοπωλείου στο facebook, οι ιδιοκτήτες έκαναν γνωστό ότι το «Αμόνι» θα παραμείνει «στη γνωστή πορτοκάλι γωνιά της πλατείας Μερκούρη», καθώς υπέγραψαν με τους ιδιοκτήτες του χώρου νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια.

«Ξέρουμε ότι τίποτα δεν θα γινόταν και θα ήμασταν και μεις άλλη μια θυσία στη τουριστική βιομηχανία αν δεν υπήρχε η δικιά σας στήριξη, αλληλεγγύη,δύναμη και αγάπη!» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι τους προηγούμενους μήνες το “Αμόνι” κινδύνεψε να εκδιωχθεί από τον χώρο στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία 22 χρόνια εξαιτίας της τουριστικής ανάπτυξης στο ευρύτερο κέντρο. Ο κίνδυνος αυτός οδήγησε στην κινητοποίηση του κόσμου, που ανταποκρίθηκε με δράσεις και οικονομική στήριξη του βιβλιοπωλείου, στήριξη η οποία συνεχίζεται.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Καλοί μας άνθρωποι, καλημέρα από το βιβλιοπωλείο ΑΜΟΝΙ.
Ζούμε ημέρες φορτισμένες, ακραίες, ανήσυχες,γεμάτες με ερωτήματα που ζητάνε πειστικές απαντήσεις.
Για εμάς στο βιβλιοπωλείο Αμόνι στον πόνο από τον χαμό τόσων ανθρώπων στην Πύλο προστέθηκε και η τεράστια θλίψη από το φευγιο του καλύτερου φίλου του βιβλιοπωλείου μας Δημήτρη Λιβιεράτου.
Δύσκολα! Αλλά προχωράμε…

Μέσα σε αυτή την λίγο μουντή κατάσταση τα νέα του βιβλιοπωλείου μας είναι ότι υπογράψαμε νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι/Ες/@ που το Αμόνι θα παραμείνει στη γνωστή πορτοκάλι γωνιά της πλατείας Μερκούρη. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν θα γινόταν και θα ήμασταν και μεις άλλη μια θυσία στη τουριστική βιομηχανία αν δεν υπήρχε η δικιά σας στήριξη, αλληλεγγύη,δύναμη και αγάπη!
Συνεχίζουμε λοιπόν, η ανανέωση του συμβολαίου αλλά και τα σχέδια μας για να φτιάξουμε ένα πιο όμορφο και ενημερωμένο βιβλιοπωλειο με περισσότερες βιβλιοπαρουσίασεις, εκδόσεις, δράσεις μας αναγκάζουν να σας υπενθυμίσουμε την ανάγκη για οικονομική ενίσχυση στην καμπάνια που τρέχει.
Δύναμη και καλή συνέχεια! Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή στο καλοκαιρινό μας παζάρι!»

 

 

 

Exit mobile version