Η αστυνομία πέταξε ξανά στον δρόμο τον 81χρονο ανάπηρο συνταξιούχο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ALTERTHESS.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αστυνομία πέταξε ξανά στον δρόμο τον 81χρονο ανάπηρο συνταξιούχο

SHARE THIS

Η αστυνομία εισέβαλε με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή στο σπίτι του και με την βία τον έβγαλε στον δρόμο μαζί την κόρη του.

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα για τον 81χρονο ανάπηρο συνταξιούχο, Θεόφιλο Τζοχουνίδη, που επιβεβαιώνει με τον πιο τραγικό τρόπο τη ρύση «Όπου φτωχός και η μοίρα του».

Για μια ακόμη φορά η αστυνομία εισέβαλε με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή στο σπίτι του, στα Φλογητά Χαλκιδικής και με την βία τον έβγαλε στον δρόμο μαζί την κόρη του, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή κλειδαριών στο σπίτι που πλειστηριάστηκε από fund, σύμφωνα με τον 902.gr.

Στις 30 Ιούνη, ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης, έπειτα από έναν διαρκή και μαχητικό αγώνα, με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, επέστρεψε στο σπίτι του.

Τη Δευτέρα (3/7), ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη το δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου, όπου ζητήθηκε αναβολή της εκδίκασης, στο σπίτι μπήκαν για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί και με την βία τον πέταξαν έξω από το σπίτι με το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον Θεόφιλο Τζοχουνίδη και την οικογένειά του, ενώ το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής σε νέα κινητοποίηση, σήμερα Τρίτη 4 Ιούλη στις 7 μ.μ. έξω από το σπίτι, απαιτώντας να μη χάσει το σπίτι του ο 81χρονος.

Exit mobile version