Η επική αντίδραση της Νατάσσας Μποφίλιου για τον Αλέξη Κούγια – Ούτε καν τον «ακούει» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επική αντίδραση της Νατάσσας Μποφίλιου για τον Αλέξη Κούγια – Ούτε καν τον «ακούει» (Video)

SHARE THIS

«Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις. Να' στε καλά», τόνισε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου επέλεξε να σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις προσβλητικές αναφορές του συνηγόρου υπεράσπισης του Λιγνάδη Αλέξη Κούγια σε βάρος του Μάνου Χατζιδάκι και τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Φοίβο Δεληβοριά.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συζήτησης του νεοσύστατου Πανελληνίου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών (ΠΣΕΤ) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες, η Πρόεδρος του Σωματείου Νατάσσα Μποφίλου κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει την δημόσια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά για τις προσβλητικές αναφορές του ποινικολόγου στον σπουδαίο Μάνο Χατζιδάκι.

«Όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα κατά την διάρκεια της πανδημίας πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα. Κάποιοι από εμάς και από τους συναδέλφους μας δεν είχαν την δυνατότητα ούτε για τα στοιχειώδη» δήλωσε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου η οποία κατά την ανοιχτή συζήτηση επεσήμανε ότι το Σωματείο δρύθηκε μέσα στην πανδημία, όπου επί δύο χρόνια οι τραγουδιστές, ήδη επιβαρυμένοι από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, βρέθηκαν στο απόλυτο κενό, έκπληκτοι και εντελώς απροστάτευτοι από το επίσημο κράτος».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη γνωστή τραγουδίστρια: «Πώς σχολιάζετε όλο αυτό το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι;», με την Ν. Μποφίλιου να αρνείται να αναφέρει το όνομα του Αλέξη Κούγια:

«Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις. Να’ στε καλά», τόνισε με το χαρακτηριστικό χαμόγελό της η Νατάσσα Μποφίλιου.

Exit mobile version