Η ΓΑΔΑ καλύπτει τους ΜΑΤατζήδες που επιτέθηκαν σε διαδηλωτές & βουλευτές του ΜέΡΑ25
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΓΑΔΑ καλύπτει τους ΜΑΤατζήδες που επιτέθηκαν σε διαδηλωτές & βουλευτές του ΜέΡΑ25

SHARE THIS

«Ζητήσαμε από τον Γενικό Διευθυντή τα ονόματα των υπευθύνων της επίθεσης, αλλά δεν μας τα έδωσε», κατήγγειλε η βουλεύτρια.

«Όχι στην αστυνομική βία και ατιμωρησία» έγραφε το πανό του ΜέΡΑ25, έξω από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου βρέθηκε η βουλεύτρια, Μαρία Απατζίδη, για να ζητήσει εξηγήσεις για την αναίτια αστυνομική βία και τα στοιχεία των αστυνομικών που επιτέθηκαν στην ίδια, αλλά τραυμάτισαν και διαδηλωτές.

Όπως κατήγγειλε η ίδια, σε δήλωσή της έξω από τη ΓΑΔΑ, με εμφανή ακόμα τα σημάδια από την επίθεση που δέχθηκε, «ζητήσαμε από τον Γενικό Διευθυντή τα ονόματα των υπευθύνων της επίθεσης, αλλά δεν μας τα έδωσε».

Η ίδια κατήγγειλε επίθεση από άνδρες των δυνάμεων καταστολής στην πορεία διαμαρτυρίας για τον νεαρό Ρομά Νίκο που έπεσε νεκρός το Σάββατο από αστυνομικά πυρά, προκαλώντας κατακραυγή. Η ίδια χτυπήθηκε στο μάτι από άνδρα των ΜΑΤ, που με άλλους τρεις από την διμοιρία την έσπρωχναν με τις ασπίδες τους.

Προπηλακισμό κατήγγειλε επίσης ο βουλευτής Κρίτωνας Αρσένης στην δυναμική κινητοποίηση οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς και του αναρχικού χώρου, η οποία σημαδεύτηκε από απρόκλητη αστυνομική βία και καταστολή.

Exit mobile version