Η Ρένεση στο πλευρό του Ιάσονα: «Βαπτίζεται προδότης αυτός που ξεσκεπάζει εγκλήματα»
KLELIA RENESI A / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ρένεση στο πλευρό του Ιάσονα: «Βαπτίζεται προδότης αυτός που ξεσκεπάζει εγκλήματα»

SHARE THIS

«Ελλάδα. Η χώρα που προδότης βαπτίζεται αυτός που ξεσκεπάζει εγκλήματα κατά ζωής και όχι αυτός που τα διαπράττει»  γράφει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Με μία οργισμένη ανάρτησή της, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση που έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν μασάει τα λόγια της, εκφράζει την στήριξή της στον διασώστη προσφύγων Ιάσονα Αποστολόπουλο, που δέχεται επιθέσεις από ΜΜΕ κι απειλές από τρολς του διαδικτύου.

Σε ανάρτησή της, η Κλέλια Ρένεση δημοσιεύει φωτογραφία με τον τίτλο ηλεκτρονικού Μέσου που αναφέρει «Νέα δυσφήμιση για την Ελλάδα από τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: “οι αρχές πετάνε μετανάστες στη θάλασσα”» κάνοντας λόγο για «πρωτιά προδοσίας απέναντι στην ανθρώπινη ζωή.. απέναντι στην αλήθεια, απέναντι στην δημοσιογραφία».

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την αήθη επίθεση στον Ιάσονα Αποστολόπουλο -στην οποία συμμετείχε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου– στάθηκαν οι καταγγελίες του διασώστη στο Ευρωκοινοβούλιο για την πολιτική των επαναπροωθήσεων σε βάρος προσφύγων που σύμφωνα με μαρτυρίες, έρευνες και δημοσιεύματα, εφαρμόζεται στα ελληνική χωρικά ύδατα.

«Ελλάδα. Η χώρα που προδότης βαπτίζεται αυτός που ξεσκεπάζει εγκλήματα κατά ζωής και όχι αυτός που τα διαπράττει. Ιάσονα μην κουραστείς ποτέ! Προχώρα»  γράφει μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Exit mobile version