Υγειονομική βόμβα η Θεσσαλία: Καταγγελία κατοίκου ότι μολύνθηκε κολυμπώντας για να βοηθήσει
ACTION24 SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομική βόμβα η Θεσσαλία: Καταγγελία κατοίκου ότι μολύνθηκε κολυμπώντας για να βοηθήσει

SHARE THIS

Εξαιρετικά επικίνδυνη κρίνεται υγειονομικά η κατάσταση στη Θεσσαλία όπου κάτοικοι παραμένουν σε λιμνάζοντα και μολυσμένα νερά.

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Θεσσαλία αποτυπώνει η καταγγελία κατοίκου ότι εμφάνισε έντονα δερματικά εξανθήματα σε αρκετά σημεία του σώματός του, αφότου κολύμπησε προκειμένου να βοηθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, κάτοικος της Μαραθέας περιέγραψε στο Action 24 ως επικίνδυνη την κατάσταση υγειονομικά, καθώς ο αδερφός του κουμπάρου της προσπάθησε να βοηθήσει συγχωριανούς του και τώρα έχει βγάλει εξανθήματα.

«Παίρνει ο άνθρωπος αντιβίωση αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια για να προσθέσει: «Είχε κάποια φαγούρα, στην αρχή δεν το γνώριζε και μετά πήγε στον γιατρό και του έδωσε αντιβίωση. Δεν ξέρουμε τι είναι ακριβώς αυτό, αλλά λογικά είναι από τα νερά».

Η ίδια ανέφερε ότι η κατάσταση στη Μαραθέα είναι δράμα καθώς όπως κατήγγειλε «δεν ανοίγουν οι πόρτες για να φύγει το νερό. Στη Μαραθέα είναι στάσιμο το νερό και δεν φεύγει. Στην Κόρδα έχει υποχωρήσει».

Την ίδια ώρα, υπάρχουν καταγγελίες για νοσήσεις γαστρεντερίτιδας σε παιδιά.

Exit mobile version