Ηλίας Γκιώνης για καταγγελία κατά Παναγιωτόπουλου: «Τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Γκιώνης για καταγγελία κατά Παναγιωτόπουλου: «Τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας»

SHARE THIS

«Σήμερα τα καταφέραμε» ανέφερε ο ακτιβιστής που δημοσιοποίησε την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το revenge porn.  

Ο ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να δημοσιοποιήσει την καταγγελία της κοπέλας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αφού ήταν αυτός που το γνωστοποίησε πρώτος και από εκεί με τη συμβολή των πολιτών στα social media, που ακόμη μία φορά απέδειξαν πως όλ@ μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, ξεκίνησε η θύελλα αντιδράσεων, αλλά και η ευκαιρία άλλων γυναικών να καταγγείλουν τον παρουσιαστή, που σήμανε και το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από τους «Ράδιο Αρβύλα».

Ο γνωστός ακτιβιστής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιοποίησε την καταγγελία πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε προσωπικά βίντεο με την πρώην σύντροφό του, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα

Αμέσως μετά την κατακραυγή ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα.

Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων.

Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

Exit mobile version