Ηλιούπολη: Δεύτερη γυναίκα κατά του αστυνομικού – Την πίεζε για να εκδίδεται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Δεύτερη γυναίκα κατά του αστυνομικού – Την πίεζε για να εκδίδεται

SHARE THIS

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια γυναίκα κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα ότι ο 39χρονος την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται

Μια νέα κατάθεση σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού κατηγορούμενου, μεταξύ άλλων, για βιασμό και εμπορία ανθρώπου, έχουν στα χέρια τους οι αρχές, συμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη δικηγόρο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια γυναίκα κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα ότι ο 39χρονος την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Σε αυτή την περίπτωση προκύπτει το αδίκημα της απόπειρας εμπορίας ανθρώπου, σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, που μάλιστα ανέφερε ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεσή της θα υποβληθεί συμπληρωματικά στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 18χρονης.

Χθες η δικηγόρος της 18χρονης, Αντωνία Λεγάκη, ενημέρωσε τις ανακριτικές αρχές ότι ακόμη τρεις κοπέλες-θύματα επιθυμούν να καταθέσουν, αλλά θα πρέπει να τους παρασχεθεί ασφάλεια επειδή είναι τρομοκρατημένες. Και οι τρεις κοπέλες ήρθαν σε επικοινωνία με τη δικηγόρο, ενώ μία εξ αυτών τής περιέγραψε λεπτομερώς όσα βίωσε από τον κατηγορούμενο αστυνομικό και έδωσε πληροφορίες και για άλλα άτομα.

Exit mobile version