Υπόθεση Λιγνάδη: Δύο ακόμη καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Δύο ακόμη καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό

SHARE THIS

Δύο νέα θύματα βιασμού φέρεται να ετοιμάζονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη  

Τη στιγμή που ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, η συνήγορος του Βασίλη Κ., που έχει υποβάλει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του καλλιτέχνη, αποκαλύπτει ότι δύο νέα θύματα βιασμού ετοιμάζονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια.

Όπως δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, η δικηγόρος Μαρία Κουρτέση μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε ότι τα θύματα αναμένεται να καταθέσουν για βιασμό που υπέστησαν το 2015 όταν ήταν 17 ετών.

Και τα δύο θύματα δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάτρου, αλλά είχαν κοινούς γνωστούς με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η δικηγόρος ανέφερε επίσης ότι τα δύο συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν σχέση με ΜΚΟ.

Στην Τρίπολη ο Δ. Λιγνάδης

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης, το οποίο διαθέτει ειδική πτέρυγα για περιπτώσεις κατηγορουμένων σχετικά με αδικήματα κατά της γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

Περίπου στις 14:30, παρελήφθη από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο, από όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών και μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή κρίθηκε χθες προφυλακιστέος μετά από μια μαραθώνια διαδικασία. Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε πως θα προσφύγει κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. «Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος» υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος επιμένοντας στην υπερασπιστική γραμμή που χάραξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση.

Ο Αλ. Κούγιας χαρακτηρίζει «νομικά εσφαλμένες» τις αποφάσεις για προφυλάκιση αλλά και για την απόρριψη της ένστασης ακυρότητας της προδικασίας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και προαναγγέλλει εκτός από την προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας και σε βάρος προσώπων «δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών» που «κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του».

Exit mobile version