Κακοκαιρία Daniel: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 32χρονης Αυστριακής στο Πήλιο – Στους 16 οι νεκροί
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Daniel: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 32χρονης Αυστριακής στο Πήλιο – Στους 16 οι νεκροί

SHARE THIS

Η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στην παραλία Θεοτόκος πλησίον του οικισμού Λυρή στο Πήλιο ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην 32χρονη Αυστριακή Μικαέλα.

Το χειρότερο σενάριο για την εξαφάνιση του ζευγαριού Αυστριακών, που αγνοείτο εδώ και μια εβδομάδα στο Πήλιο μετά την σφοδρή κακοκαιρία Daniel, φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στην παραλία Θεοτόκος πλησίον του οικισμού Λυρή στο Πήλιο ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στην 32χρονη Αυστριακή Μικαέλα.

Σημειώνεται ότι χθες, Τετάρτη, εντοπίστηκε και η σορός ενός άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων σε προχωρημένη αποσύνθεση. Το άψυχο σώμα περισυνελέγη από βραχώδη ακτή της παραλίας Μουρτιάς νότια του Πηλίου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο, και εξετάζεται αν πρόκειται για τον σύζυγο της 32χρονης, προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Αυστρία.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Με την ταυτοποίηση της 32χρονης Αυστριακής ο αριθμός των θυμάτων από την κακοκαιρία ανεβαίνει στους 16. Αγνοούμενοι είναι, πλέον, δύο, ο σύζυγός της και ένας κτηνοτρόφος.

Exit mobile version