Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο οδηγό – Εντοπίστηκε σώος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο οδηγό – Εντοπίστηκε σώος

SHARE THIS

Πολίτης είχε τηλεφωνήσει στο 112 και είχε ενημερώσει ότι είδε άνθρωπο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, στο Πικέρμι.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια του οδηγού, που αγνοούνταν, όταν το αυτοκίνητό του παρέσυρε το ρέμα στην οδό Αγίου Γεωργίου στο Πικέρμι, σύμφωνα με πληροφορίες, που ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός επιβεβαίωσε ότι εγκατέλειψε το όχημα όταν φούσκωσε το ρέμα της Πετρέζας, και τα ορμητικά νερά παρέσυραν το πράσινο τζιπ.

Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του στη Ν. Μάκρη, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος.

Αυτή την στιγμή ο οδηγός, μεταβαίνει στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο που το ρέμα παρέσυρε το τζιπ, για να αποκλείσουν την εκδοχή να έχει παρασυρθεί και δεύτερο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα το 112 δέχτηκε τηλεφώνημα από πολίτη, για ύπαρξη αγνοουμένου στην περιοχή Ήρεμο Πεύκο, στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, άγνωστος τηλεφώνησε στο 112 και ενημέρωσε ότι είδε άνθρωπο να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, στο Πικέρμι.

Ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν ξανά με το άτομο που μετέφερε την πληροφορία, ούτε υπήρξε κάποια δήλωση εξαφάνισης από συγγενείς.

Exit mobile version