Κακοποίησε για 8η φορά την εν διαστάσει σύζυγό του & αφέθηκε ελεύθερος – «Θα είμαι το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοποίησε για 8η φορά την εν διαστάσει σύζυγό του & αφέθηκε ελεύθερος – «Θα είμαι το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας»

SHARE THIS

Κραυγή αγωνίας από 29χρονη που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας για 8η φορά, με τον κακοποιητή της να αφήνεται ξανά ελεύθερος.

Ελεύθερος συνεχίζει να είναι άνδρας στη Θεσσαλονίκη που για 8η φορά καταδικάστηκε για την κακοποίηση της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον άνδρα με ποινή φυλάκισης ενός έτους, σήμερα Πέμπτη (1/9), αλλά σύμφωνα με την απόφαση η ποινή όπως και οι προηγούμενες επτά, έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα να έχει αφεθεί ξανά ελεύθερος.

Η 29χρονη εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της.

«Σας παρακαλώ, κάντε κάτι για να με προστατέψετε, μπορεί να είμαι το επόμενο θύμα», είπε η 29χρονη.

Όσο γυναίκες καθημερινά πέφτουν θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, με πολλές ακόμη να δολοφονούνται από την πατριαρχία, με τις γυναικοκτονίες να έχουν εξελιχθεί σε κοινωνική πανδημία, η πολιτεία μένει άπραγη και οι γυναίκες συνεχίζουν να είναι απροστάτευτες.

Exit mobile version