«Καλωσήρθατε στην πόλη των ομαδικών απολύσεων»: Πώς υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη στην Καβάλα
AVGI.GR SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καλωσήρθατε στην πόλη των ομαδικών απολύσεων»: Πώς υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη στην Καβάλα

SHARE THIS

«Στην πόλη των ομαδικών απολύσεων» καλωσόρισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι απολυμένοι εργαζόμενοι στα Λιπάσματα Καβάλας.

Μία οργισμένη υποδοχή επιφύλασσαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καβάλα, οι απολυμένοι εργαζόμενοι από τα Λιπάσματα Καβάλας.

Αρχικά οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι από τα λιπάσματα Καβάλας πλησίασαν τον πρωθυπουργό και εξέφρασαν τα παράπονά τους, εξαιτίας της ανακολουθίας λόγων και πράξεων της κυβέρνησή τους.

«Παρά την δέσμευσή σας ότι θα ασχοληθείτε προσωπικά με ένα ζήτημα που εσείς ο ίδιος γνωρίζετε καλά… προχώρησαν οι ομαδικές απολύσεις…»

Ο Πρωθυπουργός απάντησε με τον γνωστό βολικό τρόπο ότι «η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη», ενώ επικαλέστηκε δικαιολογίες όπως ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε προεκλογική περίοδο… Είναι περίπλοκο ζήτημα, αφορά νομοθεσία άλλης κυβέρνησης.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε προκλητικά ότι «πρόκειται για ιδιωτική διαφορά», γεγονός που προκάλεσε την διαμαρτυρία των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι από το Σωματείο ου εξήγησαν ότι πρόκειται για το δημόσιο συμφέρον καθώς δημιουργούνται χρέη στα δημόσια ταμεία.

Έπειτα, ο ίδιος είπε ότι θα δρομολογήσει μία ακόμη συνάντηση με τους αρμοδίους. Τελικά,  ο πρωθυπουργός απομακρύνθηκε από τη φρουρά του με τους εργαζομένους να του φωνάζουν ότι «είναι στην πόλη των απολυμένων» και ότι καλύπτει τους ιδιοκτήτες.

Τότε οι διαμαρτυρόμενοι αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τον πρωθυπουργό γιουχάροντας και φωνάζοντας ότι είναι «300 οικογένειες απολυμένων».

 

 

 

Exit mobile version